Coaching Profvoetballers

English version click:

“Je kunt de kracht van je eigen succes pas leren kennen als je eerst ontdekt wie jezelf bent!”

Met persoonlijke coaching kun je als topsporter een hoger niveau bereiken!

In dit coachingstraject werk ik, samen met Pyretta van der Woude-Wijnia,  psychosociaal therapeut.

Als profvoetballer ben je altijd bezig om je talent te ontwikkelen. De ene keer presteer je zoals verwacht en de andere keer presteer je weer wat minder. Daarnaast krijg je als topsporter met veel zaken te maken in je loopbaan. Dit kan variëren van het omgaan met blessures, het omgaan met verwachtingen, spanning, teleurstellingen, kritiek, het controleren van je emoties, het presteren onder druk, stress etc etc.
Maar hoe ga jij om met deze emoties? En waar heb jij ooit geleerd hoe jij lekker in je vel komt te zitten?
In dit coachingstraject ga je ontdekken wie jezelf bent om zo de kracht van je eigen succes echt te leren kennen!

Body-Mind-Soul
Wij zijn van mening dat alleen fysieke training (body) en mentaal coaching (mind) niet geheel voldoende is om jezelf als profvoetballer echt naar een hoger niveau te tillen.
Om topprestaties te blijven leveren is het van belang dat body, mind & soul met elkaar verbonden zijn. Met soul bedoelen wij het gevoel, de intuïtief. De intuïtie is jouw Personal Power.
In dit coachingtraject mag je je hoofd weer contact laten maken met het gevoel. Hierdoor kun je de controle meer loslaten en weer gaan vertrouwen op je eigen intuïtie = Personal Power.
Het vertrouwen hebben in jouw Personal Power is namelijk van essentieel belang om nog betere topprestaties te kunnen gaan leveren!

Tevens kunnen wij als ZIP coach (Zelfregulatie In Praktijk) jou begeleiden. ZIP is een didactische methode waarmee wij sporters tijdens het coachingstraject kunnen begeleiden en de sporter op een gestructureerde manier kunnen laten werken aan de zelfregulatieve vaardigheden.  Dit helpt jou als sporter efficiënter te leren en jouw prestaties in het sporten leren te verbeteren. Tevens vergroot dit het zelfvertrouwen maar ook de focus tijdens het sporten.

De duur van dit coachingstraject is 3 tot 6 maanden. Tijdens dit traject observeren en analyseren wij jou tijdens wedstrijden.

Voor meer informatie en/of voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek, Maarten de Jong: 06-53768561/ Pyretta van der Woude: 06-41203178 (http://www.praktijkpyretta.nl/)

Pele van Anholt heeft in 2016 het coachingstraject gevolgd. Seizoen 2017/2018 staat Pele onder contract bij LA Galaxy
https://en.wikipedia.org/wiki/Pele_van_Anholt

Zie ook:
http://www.misterheerenveen.nl/links/
http://www.feanonline.nl/m/14915/