Privé training op maat

 

Bij mij kan je ook terecht voor privé trainingen, voor iedere leeftijd en ieder niveau. Afhankelijk van de wensen, de positie van de speler, het niveau en eventueel clubeisen, kan ik een volledige techniek- of looptraining voor voetballers aanbieden.

Intake
Als je een privé training wilt volgen, dan stuur je mij een mail, dan neemt ik contact met jou op voor een intake. Hierin zullen de wensen en doelen bepaald worden, zodat we samen een duidelijke planning kunnen maken om de doelen te realiseren. Ook kan je hierin bepaalde wensen ten aanzien van doorlooptijd, trainingsdagen en intensiteit aangeven.

Voor wie?
Een privé training is eigenlijk voor iedereen, maar er zijn bijzonder goede ervaringen met jeugdspelers die een BVO club hebben moeten verlaten ( en het doel hebben om weer terug te keren naar een BVO) en met topamateurs en professionals die terugkeren na een blessure.
http://www.misterheerenveen.nl/coachingprofvoetballers/

Kosten
Aangezien het altijd een op maat gemaakte training is, kan ik op voorhand weinig toezeggen over de kosten.

1 op 2 of 1 op 3?
Een training in klein groepsverband, dus met 2 of 3 spelers is ook een prima alternatief. Zeker als de spelers samen in een team spelen, levert dit een enorme toegevoegde waarde op de standaard club trainingen. Uiteraard geldt dit ook als privé training, waarbij de kosten gedeeld worden over de verschillende spelers.

Voor meer informatie                               
info@misterheerenveen.nl